Renault Twizy adapter za javne punionice – kako puniti twizya na javnim punionicama

  • by

Vjerojatno ste čuli za Renault Twizya. Zapravo, možda ste čak i vidjeli jednoga kako juri vašom lokalnom glavnom ulicom pokriven robnom markom lokalnog agenta za nekretnine.

Kada je došlo do punjenja vlastitog sjajnog novog Twizyja, ostali smo se češati po glavi. Imali smo Twizya prije samo tri godine, vidite, i prilično smo zaboravili da su se punili preko kuhinjske utičnice, a ne putem tipa 2 standarda javne infrastrukture.

Ako se i vi pitate kako puniti twizya na javnim punionicama onda ste na pravom mjestu.

Kakav je to renault twizy adapter o kojem se priča?

No zato smo nedavno saznali da postoji renault twizy adapter koji omogućava punjenje Twizya na bilo kojoj javnoj punionici. Uključite ga, Twizy prepoznaje da je proces aktiviran i počinje zujati kao i obično dok se preuzima. Nema nikakve razlike što se tiče procesa punjenja, samo jedan korak više – a to je da priključite adapter.

S ovim adapterom omogućavate si korištenje skoro svih javnih punionica. Ne morate biti vezani uz kućno punjenje ili se boriti sa pronalaskom punionica koje nude schuko punjenje, što je doista rijetko.

Po cijeni od oko tisuću kuna ovaj adapter je doista pristupačan, s obzirom koliko Vam može olakšati život. Također je daleko sigurnije od pokušaja montiranja neke vrste adaptera domaće izrade, što je vidljivo na forumima gdje su prisutni ljubitelji Twizya.

schuko type 2 adapter twizy adapter

Type 2 na Schuko adapter je jednostavno, ali učinkovito rješenje. Mi surađujemo sa proizvođačima koji nude široku paletu kabela i adaptera za punjenje električnih vozila. Kroz našu trgovinu nastojimo i vas povezati sa raznolikim i jedinstvenim svijetom opreme za električna vozila.

Zato bacite oko na naš inovativni type 2 na schuko adapter i saznajte više o tome kako si možete olakšati punjenje svog Twizya:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *